Civil Infra Academy 2024

Deelname

Na de uiterste succesvolle vorige editie willen we wel wat dingen veranderen. Wij hadden namelijk ook nooit gedacht dat ons evenement zo snel vol zou zitten. Zoals je merkt zijn we ruim op tijd met het bekend maken van de datum van de Civil Infra Academy en om de komende editie iedereen een eerlijke kans te geven zullen we de opening van de inschrijving vooraf bekend maken. Wil je als eerste weten wanneer dit is? Houd dan onze LinkedIn in de gaten!. Meer informatie, het programma en deelnemingsvoorwaarden zullen we voor de inschrijving voor de Civil Infra Academy bekend maken.

Presentatie geven? 

Wil jij meer zichtbaarheid voor jou of jouw bedrijf op de Civil Infra Academy of wil jij iedereen laten zien wat je kunt? Komende Civil Infra Academy willen wij jou de mogelijkheid geven zelf een presentatie te geven. Een presentatie mag maximaal 1 uur duren en gaat natuurlijk door een selectieprocedure. Afhankelijk van het onderwerp, de software en het thema van de dag maakt het bestuur van de Civil Infra Benelux een selectie. Commerciële presentaties worden niet geselecteerd. De presentatie hoef je nog niet klaar te hebben, maar we ontvangen wel graag van te voren een voorstel voor de presentatie. Het indienen van een voorstel kan via dit formulier.

Sponsoring

Uiteraard willen we ook dit jaar de Civil Infra Academy gratis voor deelnemers aanbieden. Net als voorgaande jaren kunnen we dit niet doen zonder de gulle bijdrage van diverse sponsors. De Civil Infra Academy 2023 was mogelijk gemaakt door maar liefst 16 sponsors! De vorige editie was in recordtijd vol, komende editie zouden we graag ook weer met zoveel mensen willen houden. Dit kan uiteraard niet zonder sponsoren. Ook dit jaar bieden we diverse interessante sponsormogelijkheden. Interesse? Via dit contactformulier kunt u informeren naar de mogelijkheden. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.