VIOdag 2017 - laatste kans tot inschrijven

  • Jeroen Tishauser
  • Offline Onderwerp Auteur

VIOdag 2017 - laatste kans tot inschrijven werd gestart door Jeroen Tishauser

Posted 12 apr 2017 12:27 #3040
Hoi Allemaal,

Nog ruim een week te gaan voor de volgende VIOdag alweer. Een aantal van jullie kennen deze dag reeds als een interessante dag met gastsprekers uit het vakgebied, maar ook zeker daarbuiten. In de middag zijn er een tweetal parallelsessies. De CIB verzorgt er ook 1!

De Keynote spreker Marc Verheijen zal je als "Infratect" meenemen met het integraal ontwerpen van infrastructuur. Marc is auteur van het boek Infratecture over hoe infrastructuur meerwaarde kan creëren. Daarna zullen Elvin Spoelder (RHDHV) en Frank Kaalberg (TV RoTS/Witteveen+Bos) jullie als gastsprekers uitleggen wat VDC voor de A1 Apeldoorn - Azelo in Nederland en bij Ring Antwerpen in België heeft betekend

Kijk eens op de website voor meer informatie. Je kan nu nog inschrijven, maar wees er snel bij! - Nieuwsbrief
Website VIOdag

Dit jaar zal ook de CIB een sessie verzorgen en wordt de N18 als projectcase gedemonstreerd. 27km autoweg, 45km aan lokale wegen en 25 civiele constructies vragen om een goede projectopzet. Zowel de ontwerp- als uitvoeringsfase in dit multidisciplinaire project wordt met BIM gecoördineerd. Daarnaast wordt er intensief gebruik gemaakt van Sprints en Scrum sessies en wordt er digitaal gereviewd en veel gewerkt met het integraal model. Kortom een interessant stuk werk!
Je zal voorbeelden zien van uitwisselingsschema's, bibliotheken in Infraworks en het algemeen gebruik van Infraworks bij een uitvoeringswerk komt zeer goed aan bod! Kortom een sessie om je voor op te geven.
door Jeroen Tishauser

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Moderators: Pascal Wesolek