Sponsormogelijkheden

De jaarlijkse Civil Infra Academy is bedoeld voor gebruikers van o.a. Autodesk software in de infrastructuur branche. Tijdens deze dag, waarbij voornamelijk gebruikers aan het woord zijn, worden ervaringen uitgewisseld, maar is er ook voldoende tijd om ‘bij te praten’ met gelijkgezinden.

Zoals afgelopen jaren willen we het evenement voor onze leden kosteloos toegankelijk te maken. En dat lukt uiteraard alleen door steun van onze sponsoren, en de belangeloze inzet van de organisatie van de gebruikersdag.


Sponsorpakketten

Tijdens de Civil Infra Academy 2024 bieden wij 4 soorten sponsorpakketten aan:

  • Goud (max. 1 sponsor)
  • Zilver (max. 2 sponsoren)
  • Brons (max. 10 sponsoren)
  • Supporting 

Hieronder een overzicht van de verschillende voordelen behorende bij de sponsorpakketten. Interesse? Neem dan contact met ons op. 


Stand
De sponsorstand heeft een maximale breedte van 3,50m en diepte van 1,0m en is voorzien van een tafel, elektra aansluiting en WIFI (via Van der Valk).

Sponsoring van plenaire zaal
Mogelijkheid tot het plaatsen van twee banners naast het hoofdpodium. Banners dienen door de sponsor aangeleverd te worden.

Sponsoring van breakout zaal
Mogelijkheid tot het plaatsen van twee banners in een van de twee breakout zalen. Keuze naast het podium of bij ingang van de zaal. Banners dienen door de sponsor aangeleverd te worden.

Exposure/zichtbaarheid logo tijdens introductie/afsluiting dag
Zichtbaarheid op alle presentaties tijdens de Civil Infra Academy

Logo op badges
Alle badges worden aan een zijde voorzien van de logo's van Goud en Zilver sponsoren. 

Exposure in communicatie vanuit CIB
De logo's van de Goud en Zilver sponsoren worden toegevoegd aan de e-mail communicatie vanuit de Civil Infra Benelux.

1 jaar advertentieruimte website (Goud)
Het logo is op vrijwel iedere pagina van de website zichtbaar binnen de gereserveerde ruimte Sponsor Goud. 

1 jaar advertentieruimte website (Zilver)
Het logo is op vrijwel iedere pagina van de website zichtbaar binnen de gereserveerde ruimte Sponsor Zilver. 

1 jaar advertentieruimte website (Brons)
Het logo is afwisselende met andere Bronzen sponsoren op vrijwel iedere pagina van de website zichtbaar binnen de gereserveerde ruimte Sponsor Brons.

1 jaar advertentieruimte website (Supporting)
Het logo is afwisselende met andere Supporting sponsoren en Partners op vrijwel iedere pagina van de website zichtbaar binnen de gereserveerde ruimte Sponsoren.

Aantal gereserveerde plaatsen
Afhankelijk van het sponsorpakket ontvangt een sponsor een gereserveerd aantal tickets. Met een unieke code kunnen deze plaatsen geclaimd worden via het inschrijfformulier. Met het sponsorticket kan aan alle sessie worden deelgenomen, een sessie reserveren is dus niet nodig.

Mogelijkheid tot het reserveren van extra plaatsen á €100,- per stuk
Naast de standaard gereserveerde plaatsen voor sponsoren is er voor sponsoren de mogelijkheid om extra tickets vooraf te reserveren. Deze kunnen worden doorgegeven bij de sponsoraanvraag.

Sponsoren van lanyards
De lanyard (keycords) worden uitgedeeld samen met de naamkaartjes aan iedere deelnemer. Lanyard (ca. 180st.) dienen door de sponsor te worden aangeleverd.

Sponsoren van notitieblokken en pennen
Notitieblokken en pennen kunnen voor de plenaire sessie op de stoelen worden gelegd. Notitieblokken en pennen dienen door de sponsor te worden aangeleverd.

Sponsoring van lunch of borrel
Bij sponsoring van lunch of borrel wordt uw naam genoemd tijdens aankondiging en worden op elke tafel kaartjes met uw logo en bedrijfsnaam geplaatst.